Авантура парк у излетишту Забран ове године понудиће посетиоцима додатне садржаје. Наиме, у току је завршна фаза радова на постављању терена за мини голф, трамболина и тјубинг стазе, а коришћење нових садржаја као и свих већ постојећих и даље ће бити бесплатно. Данас су радове на уређењу Авантура парка посетили представници Градске општине Обреновац и директор Jавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине Светозар Андрић.

Радови на постављању нових забавних садржаја биће завршени за двадесетак дана,а из Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине замолили су грађане да током радова, постојеће садржаје користе у оквиру радног времена и то под надзором радника обезбеђења.

Радно време Авантура парка је од 11.00 до 19.00 сати, осим понедељком, када је нерадан дан.

– Када су временски услови лоши, постоји проблем, будући да након обилнијих падавина овај парк не може радити наредних 4-5 сати. Наиме, због безбедности корисника садржаја Авантура парка након облинијих падавина, морамо сачекати да се терен осуши– рекао је Андрић.

Садржаји Авантура парка у Забрану већ неколико летњих сезона уназад, неки су од најпосећенијих атракција у општини Обреновац.

Начелник одељења за информисање и бригу о младима Борис Богдановски овом приликом позвао је младе да обиђу Обреновац и користе различите садржаје које ова општина нуди.

– Обреновац се може похвалити природним лепотама, као и најразличитијим атрактивним садржајима. Поред Авантура парка, свим посетиоцима и нашим суграђанима на располагању су садржаји на Цевки, на којој је коришћење лековите бањске воде потпуно бесплатно за све посетиоце – навео је Богдановски.