Концертом Милоша Радовића у суботу, 1. јула  биће отворена манифестација ”Обреновачко културно лето”. Комисија за културу општине Обреновац припремила је разноврстан програм намењен свим генерацијама.

Председник Комисије за кутуру Зоран Ћорломановић нагласио је да ће током јула и августа обреновачка публика имати прилику да испрати 30 различитих програма организованих у оквиру манифестације ”Обреновачко културно лето”.

– На уређеној сцени Обреновачке бање наступиће Милош Радовић са колегама са Музичке академије. Они ће нам кроз музику и наступ дочарати време бањског туризма, летњих хаљина и игранки популарних 70-тих година – навео је Ћорломановић.

У недељу, 2. јула на бини под платанима, љубитељи рок звука имаће прилику да се забаве и уживају у доброј атмосфери за коју ће бити заслужан обреновачки рок састав.

На игралишту у месној заједници Звечка у петак, 7. јула биће организован концерт етно и изворне  музике, а наступиће Драгица Радосављевић.

За најмлађе суграђане у новој згради библиотеке ”Влада Аксентијевић” у суботу, 8. јула са почетком у 18.00 сати биће одиграна позоришна представа ”Црвенкапа”.

Програми овогодишње мнифестације ”Обреновачко културно лето” биће организовани на више локација у општини Обреновац.