Од петка до недеље у спортској хали СКЦ Обреновац играо се фајнал-фор регионалне лиге пионира. Организатор завршног турнира је Кошаркашки савез Београда, а домаћин је био КК АББА из Барича. Победнички пехар након тродневног такмичења припао је КК Беовук. Друго место заузела је екипа КК Беосербона, треће КК Флеш, а четврто АББА из Барича. Титулу најбољег МВП играча турнира понео је Немања Дробњак из КК АББА. Медаље најбољим кошаркашима доделио је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић.

Игор Вјетровић, члан Комисије за спорт Градске општине Обреновац је рекао да је ово кошаркашко такмичење било императив у протеклој седмици.

– Фајнал-фор у нашем граду, четири најбоље екипе то говори у прилог томе колико се ми озбиљно бавимо спортом. Обреновац је био сјајан домаћин, последња три дана се играла сјајна кошарка, имали смо одлично навијање и надамо се да су се гости осећали лепо у нашем граду – казао је Вјетровић.

– Комисија за спорт и Градска општина Обреновац и даље ће наставити да подржавају наше клубове кроз разне програме, а наравно ту је и ”Еко динар” који је јединствен у Србији – закључио је Вјетровић.

Никола Јочић, тренер КК ”АББА” се захвалио на подршци Градској општини Обреновац и Спортско културном центру и честитао екипама на освојеном пласману.