Канцеларија за младе Градске општине Обреновац, током летњег распуста 2023. године у оквиру програма неформалног образовања реализује 12 бесплатних радионица. Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током летњег распуста.

Борис Богдановски, начелник Одељења за информисање и бригу о младима је изјавио да ће се и ове године у просторијама Канцеларије за младе и Спортско културног центра одржавати летње радионице.
– Ове године имаћемо 12 радионица и оно што морам да напоменем је то да смо се потрудили да осмислимо неки нови садржај, али и да задржимо традиционалне радионице – рекао је Богдановски и детаљније објаснио садржај радионица.
– Назначио бих традиционалну школу гитаре, као и добро познату радионицу ”Улицама Обреновца” где ће малишани упознати сваки крај Обреновца. Такође, први пут ове године организујемо школу дувачких инструмената – навео је Богдановски.
Он је поручио да Канцеларија за младе обезбеђује сав неопходан материјал за радионице и позвао све заинтересоване да се пријаве до. 25 јула.

На бесплатне радионице можете се пријавити преко овог линка.