Други по реду „Грмечов трофеј Обреновца“ одржан је данас у Спортско-културном центру „Обреновац“. На овом међународном такмичењу наступило је више од 200 учесника из 30 клубова из Србије, Босне и Херцеговине и Бугарске. Организатор такмичења је теквондо клуб „Грмеч“, а покровитељ Градска општина Обреновац.

Игор Вјетровић, члан Комисије за спорт Градске општине Обреновац је изјавио да су учешће на турниру узели не само такмичари из Србије већ и из Босне и Херцеговине и Бугарске.

– То све говори колико је ова манифестација значајна. Већ другу годину у оквиру Теквондо савеза се одржава ово такмичење и ми ћемо као Комисија за спорт подржавати овако масовне манифестације на територији општине Обреновац кроз вид разних програма које нудимо и наравно програма ”Еко динар” који је јединствен у Србији – поручио је Вјетровић.

Лука Трнинић, организатор ”Грмечовог трофеја Обреновца“ је рекао да се као организатор трудио да обезбеди учешће за што већи број такмичара и додао да је учешће на турниру бесплатно.