Ученици завршних разреда Техничке школе у Обреновцу прослављају вечерас завршетак школовања. Матуранте је на овај свечани догађај испратио председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић и пожелео им срећу у даљем школовању. Средстава за организовање прослава матурских вечери за ученике завршних разреда средњих школа ове године обезбедила је Градска општина Обреновац.

Милош Станојевућ, председник Градске општине Обреновац је изјавио да је издвајање средстава за прославу матурске вечери још један у низу бесплатних програма за младе у Обреновцу.

– Оно што нас чека после матура је спремање за пут у Грчку где ћемо повести већи број средњошколаца и студената и они ће врло брзо имати информације о томе – рекао је Станојевић.

– Драго ми је што су и неке друге општине и градови увидели бенефите оваквих наших програма, тако да се то не дешава само у Србији, већ и ван земље. Имали смо пример да су и у Баљалуци почели да користе и примењују програм сличан овом, радујем се да Обреновац у томе предњачи, али и да ће остале општине и градови препознати овакве програме и да ће почети да их примењују – закључио је Станојевић.

Рајка Бабић, директорка Техничке школе је похвалила матуранте на њиховим успесима и подсетила на отежавајуће околности и пандемију корона вируса која је обележила њихово школовање.