Под слоганом “Повежи се” од 29. новембра до 1. децембра заједнички ће се одржати 11. Међународни сајам предузетништва “Бизнис база” и 4. Сајам локалних самоуправа. Сајам локалних самоуправа изузетна је прилика за представљање активности, ресурса и потенцијала општина, градова и региона Србије и место где ће се локалне самоуправа и привредници представити под истим кровом и у исто време.

Град Београд заједно са Привредном комором помогао је одржавање ове манифестацијe и омогућиo представљање свих градских општина, секретаријата и јавних предузећа. Свој штанд на сајму имаће и општина Обреновац, која ће за ову прилику представити своје инвестиционе потенцијале. Гости и партнери на штанду биће обреновачки Агрокластер, Кластер цвећа, Кластери поврћа и воћа, Пчеларкса задруга “Саће”, предузеће за производњу малтера “ZEMAX” и “FOOD&SOUL” из Кртинске. На обреновачком штанду посетиоци ће моћи да виде и презентацију општине, као и два промотивна филма и брошуру о инвестиционим потенцијалима општине.

Председник општине Мирослав Чучковић ће у четвртак у 15.30 у Хали 1 Београдског сајма одржати презентацију општине Обреновац, док ће у петак учестовати на округлом столу на тему “Финансирање месних заједница”.

На овогодишњој манифестацији представиће се више од 100 општина и градова у Србији и Републици Српској, 17 градских секретаријата и јавна комунална предузећа Београда.