Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду ове године биће организован од 20. до 26. маја. Градска општина Обреновац организоваће групну посету овом догађају за све заинтересоване обреновачке пољопривреднике.

Из Канцеларије за пољопривреду општине Обреновац позивају пољопривреднике заинтересоване за посету Међународном пољопривредном сајму, да се пријаве до понедељка, 22. маја.

– Ово је јубиларна година Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, па ће том приликом велики број излагача показати своје производе, а ми ћемо сајам посетити на дан који је нама најзначајнији, реч је о дану посвећеном сточарима – рекла је Јелена Мушкиња из Канцеларије за пољопривреду општине Обреновац.

Као и ранијих година и ове године, пољопривредници из Обреновца који буду организовано посетили Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду, платиће само улазнице, док ће трошкове превоза сносити Градска општина Обреновац.

Групна карта за посету Међународном пољопривредном сајму износиће 500,00 динара, а полазак ће бити организован у четвртак, 25. маја у 8.00 сати испред Јавног предузећа Спортско-културни центар ”Обреновац”.