Изложбом дечијих радова под називом ”Вртић моја друга кућа” у новој згради Библиотеке ”Влада Аксентијевић”,  завршено је обележавање  62 године постојања Предшколске установе Перка Вићентијевић. Данас је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима посетио изложбу коју су припремили вапитачи и деца ПУ ”Перка Вићентијевић”.

Станојевић је овом приликом истакао, да увек врло радо прихвата дружење са малишанима, те да су за њега то тренуци опуштања и разоноде.

– Волим да будем у друштву великог броја деце, која су насмејана, весела. Нама је циљ да стварамо услове за још квалитетије и боље одрастање и на тај начин деци обезбедимо здраву будућност  – рекао је Станојевић.

Он је васпитачима, свим запосленима и деци из  Предшколске установе ”Перка Вићентијевић” честитао јубилеј – 62 године постојања и овом приликом поручио да ће Градска општина Обреновац и даље бити на располагању овој установи, те да ће се трудити на све начине да запосленима и деци створи што је могуће боље услове за рад, а све са циљем креирања што бољег друштвеног амбијента.