У току су радови на асфалтирању дела Улице краља Александра I, од новог кружног тока до скретања ка Јавном предузећу Спортско-културни центар ”Обреновац”.  Планирано је да се радови на постављању новог асфалта заврше током данашњег дана, након чега ће улица бити отворена за саобраћај. Данас је радове у овом делу општине Обреновац обишао председник општине Милош Станојевић са сарадницима.

Председник Савета 3. месне заједнице Игор Вјетровић  нагласио је да ће комплетна комунална инфраструктура на потезу који се асфалтира, након обављених радова, бити функционална, односно да неће бити потребе за новим додатним радовима.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Славко Берић овом приликом подсетио је, да је урађена тотална реконструкција Улице краља Александра I.

– Паралелно са овим радовима, који ће се данас завршити, ради се на спајању бициклистичко-пешачке стазе у улици Краља Милана која ће се потом спојити са Улицом краља Александра I и са бициклистичко-пешачком стазом која води ка излетишту Забран – рекао је Берић и додао да ће се након асфалтерских радова на овом простору засадити нове саднице и поставити урбани мобилијар.