Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Бачевачке улице и центра Мислођина.

Данас је од 9.00 од 14.00 часова у плану искључење струје у улицама Војводе Вишића, Краља Александра Првог, Краља Милана и Кнеза Симе Марковића 2 у Обреновцу.
У истом периоду струју данас неће имати и потрошачи из насеља Аврамовац, Шабачког пута, Милоја Бељинца и улице Педесет шест родољуба у Скели.

Сутра ће без струје од 9.00 до 10.30 часова остати становници Гаврића, Доњег краја, Миросављевића пута и насеља Музичка колонија у Дрену.

Сутра струју од 9.00 до 14.00 сати неће имати житељи улица Четрнаестог октобра, Десетог октобра, Живка Мирковића, Милисава Глумчевића, Миодрага Мијића, Нешића краја и дела Скеле код дома.

Струју у четвртак, 27.априла од 9.00 до 14.00 часова неће имати Бељински, Мијића крај, Шабачки пут, насеље Аврамовац, улице Десетог октобра, Педесет шест родољуба и Солунског фронта у Скели.

Планирани радови на реконструкцији Улице краља Александра I услед неповољних временских  услова, одложени су за четвртак 27. април.

У четвртак, 27. априла у периоду од 8.00 до 14.00 сати, изводиће се радови на асфалтирању дела Улице краља Александра I, од новог кружног тока до скретања ка Дому културе, па ће овај део улице у поменутом временском интервалу бити затворен за саобраћај. Током извођења радова, аутобуски и теретни саобраћај биће преусмерени на обилазницу, Улицу Бошка Бухе (Тамнавску), док ће аутобуске линије 860МВ и 860И саобраћати устаљеним трасама.