Обреновац је домаћин 43. турнира приградских општина фудбалског савеза Београда. Турнир ће бити одржан последњег викенда у мају, на теренима фудбалских клубова Забрежје, Кртинска, Стублине, Бело Поље и Раднички из Обреновца. Данас је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима, угостио представнике фудбалских тимова који ће узети учешће на овогодишњем турниру.

На одржаном састанку са представницима фудбалских клубова, одређени су и такмичарски парови.

– Учећшће узима 6 репрезентација, поред нас домаћина, на турниру ће учествовати и репрезентације општина Лазаревац, Младеновац, Барајево, Гроцка и Сопот – најавио је председник фудбалског савеза Обреновац Бранко Безаревић.

Екипе које ће узети учешће на 43. турниру приградских општина фудбалског савеза Града Београда подељене су у две групе такмичара, групу А и групу Б.

–Прву групу чине репрезентације општине Лазаревац, Сопот и Обреновац, а другу групу чине репрезентације Гроцке, Младеновца и Барајева – навео је Безаревић.

Како истиче члан Комисије за спорт Игор Вјетровић, Обреновац је добио прилику да ове године, као домаћин овог великог традиционалног такмичења покаже какве услове има и каквим теренима располаже, а како каже, турнир је свакако и добра прилика за дружење и размену искустава.

–Желимо свим учесницима добродошлицу. Обреновац је претходне 3 године на овом такмичењу освајао прво место, те се надам да ће и ове године злато остати у општини Обреновац – навео је Вјетровић.