Настављају се радови на уређењу, једне од фреквентнијих саобраћајница у градском делу општине Обреновац, Улице краља Александра Првог. Радови на изградњи ове путне деонице обављају се захваљујући сарадњи Градске општине Обреновац и Јавног предузећа ”Путеви Србије”. У овој фази радова на изградњи Улице краља Александра, ова путна деоница биће реконструисана у делу од новог кружног тока ка путу за Шабац.

Радови на реконструкцији овог дела пута подразумевају замену коловозне конструкције, али и замену ивичњака и оштећених сливника.

– Сведоци смо да се након обилних киша, на овом делу пута појављују велике количине воде, а овим радовима, решићемо тај проблем – нагласио је Горан Ћирић из Јавног предузећа за изградњу Обреновца.

За сада, у тренутној фази радова на изградњи улице, неће бити прекида, односно потпуне обуставе саобраћаја у овом делу града.

– Радови ће трајати мало дуже, управо због замене ивичњака и регулисања сливничких решетки, такође на време ћемо обавестити наше суграђане, о дану када је планирано асфалтирање и када ће доћи до промене у режиму саобраћаја – навео је Ћирић.