Канцеларија за младе градске општине Обреновац, у оквиру програма неформалног образовања, реализује три бесплатна курса језика за младе из Обреновца. Курсеви су намењени незапосленима, студентима и средњошколцима између 15 и 30 година. Број учесника по курсу је до 20.

Млади заинтересовани за пoхађање курса страних језика своје пријаве могу послати до недеље, 5. марта и то преко пријавног формулара.

Млади Обреновчани могу поднети пријаве на три бесплатна курса језика, енглески језик за почетнке, француски језик за почетнике и енглески језик ”Business Start-up” – курс пословног језика за почетнике.

Све радионице су бесплатне и инклузивне, а један полазник може похађати више радионица, док је број полазника ограничен.

– Драго нам је да смо јединствена општина у Србији која посебну пажњу посвећује младим људима, а то показујемо кроз најразличитије програме, курсеве страних језика, летње и зимске радионице, организацију матурског лета, али и бесплатна летовања и зимовања за све ученике основних школа са територије општине Обреновац. Поносни смо на све што Градска општина Обреновац и Канцеларија за младе општине Обреновац пружају младим људима наше општине – рекао је начелник одељења за информисање и бригу о младима Борис Богдановски.