Глумац Златко Ракоњац, члан Градског већа града Београда Мирослав Чучковић и Душко Крстић у име Омладинског Фонда, свечано су потписали Меморндум о разумевању у суботу 29. августа у просторијама Канцеларије за младе ГО Обреновац. Меморандум о разумевању представља намеру и одлучност потпсника да подржавају идеје које: су оригиналне и занимљиве, заснивају се на добровољном раду, укључују минимално три особе, едукативног су карактера и имају за циљ унапређивање живота младих на било који начин

(култура, уметност, здравство, образовање, спорт, екологија, заштита животне средине ..) или који имају за циљ допринос решавању конкретног проблема младих, кроз једнократне акције и кампање.

Мирослав Чучковић се обавезује да 10 % месечне плате, за месеце септембар, октобар, новембар и децембар 2009. године издваја за Омладсинки Фонд, док се ггосподин Златко Ракоњац одрекао једног хонорара. Омладински Фонд Обреновац се обавезује да за утрошена средства, достави донатору финансијски и наративни извештај.

Више о програму Канцеларије за младе ГО Обреновац – Омладински Фонд на www.omladinskifond.org