Даница Црногорчевић регионална звезда духовне и етно музике, први пут је наступила у Обреновцу. Даница је била специјални гост на утакмици КМФ “Палеж”, која је имала хуманитарни карактер. Сви посетиоци њих око 1200 скупили су новац за децу са Косова и Метохије. Иако су у хали спортова Дома културе имали велику подршку навијача, Обреновчани су изгубили утакмицу 12. кола Прве футсал Лиге Србије од КМФ “Нови Пазар”, резултатом 1 према 5.

Даница Црногорчевић је на почетку истакла да је утакмица хуманитарног карактера добар пример патриотске и духовне енергије.

– Част ми је и задовољство што сам део једне хуманитарне утакмице чија сва прикупљена средства ће ићи за наше Косово и Метохију уз хуманитарну организацију ”Колевка”. Увек се трудим да се одазовем оваквим позивима – навела је Црногорчевић.

– Један од циљева ми је да омладини и деци представим нашу културу и духовност нашег православног народа у најлепшем могућем смислу, а то је да волимо и ценимо наше песме, али и да поштујемо туђе – поручила је Црногорчевић.

Поред многобројне публике Даници Црногорчевић је и добродошлицу пожелео Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац.