Јавно комунало предузеће “Топловод” почело је са радовима на ширењу топловодне мреже у насељу Бело Поље. Делови Белог Поља који ће овом приликом моћи да се прикључе на тополоводну мрежу су Селенића крај, Гробљанска и Тамнавска улица.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић обишао је радове и најавио да ће се овакви радови изводити током целе године, без обзира да ли је грађевинска сезоне или не. Радови се једино неће изводити по екстремно ниским температурама. 

– Најважније је да ћемо ми овде до средине новембра прикључити на топловодну мрежу шездесет и седам домаћинстава. Након тога остаће још један део у центру Белог Поља од око шездесетак кућа и то ће бити задатак за наредни период. Трећа магистрала, која ће се радити у нашој општини, ће системски решити проблем напајања топлотном енергијом – рекао је Чучковић. 

Према речима директора ЈКП “Топловод” Бориса Ивковића рок за завршетак радова је четрдесетпет дана, али највероватније ће се са радовима завршити пре тог рока, јер радницима временске прилике иду на руку.

 

{youtube}UtpIalVjNzM{/youtube}