Данас је на градском тргу у организацији Градске општине Обреновац, одржана манифестација ”Обреновац – град отвореног срца” по угледу на традиционалну београдску манифестацију ”Улица отвореног срца”. Публика је имала прилику да се забави уз наступе балетских студија, фолклорних ансамбала, као и наступе дечијег хора.

Зоран Ћорломановић, члан Већа Градске општине Обреновац је на почетку пожелео срећну Нову 2023. годину свим суграђанима.

– Наша најомиљенија манифестација овог првог јануара је ”Обреновац – град отвореног срца”, већ одавно то није само за малишане него једна породична манифестација. Управо то смо и желели да родитељи изађу са својом децом и да погледају уметнички програм, штандове, балете, науче како се праве божићни колачи и још много тога заједно са организацијама где млади обреновчани раде, проводе време и постижу резултате – рекао је Ћорломановић.

– Још једном све најбоље свима, а нашим малим суграђанима да буду онакви какви јесу, весели, раздрагани и чили – поручио је Ћорломановић.

Празничну атмосферу на овогодишњој манифестацији ”Обреновац – град отвореног срца” употпунили су балони, украси, музика, као и кловнови, Деда Мразеви и популарни јунаци из цртаних филмова, који су забавили најмлађу публику.