Радови на кружном току дошли су до самог краја. У току је завршна фаза грађевинских радова , а кружна раскрсница у централном делу градске општине Обреновац биће доступна грађанима у роковима који су планом унапред утврђени. Данас су грађевинске радове обишли представници Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић приликом обиласка радова нагласио је, да су на овој путној деоници у току грађевински радови на постављању завршног слоја асфалта.

– Даље нас очекују радови на уређењу самог кружног тока и околних делова. Такође, биће постављена и јавна расвета која ће бити у функцији од првог дана отварања кружног тока – рекао је Станојевић.

Он је нагласио да ће кружна раскрсница за саобраћај бити отворена након 10. јануара 2023. године, када ће сви радови на изградњи и уређењу овог кружног тока бити завршени.

Нови кружни ток, како истиче Станојевић, допринеће већој безбедности свих учесника у саобраћају.

– Хвала  суграђанима, што су били стрпљиви и заједно са нама пратили извођење радова на овом важном саобраћајном чворишту – поручио је Станојевић.

Горан Ћирић из Јавног предузећа за изградњу Обреновца нагласио је, да је изградња кружног тока једна од већих инвестиција за општину Обреновац.

– Изградња кружног тока, велика је инвестиција. Наши суграђани добиће кружну раскрсницу урађену према свим правилима струке – навео је Ћирић.