Јуче је у скупштинској сали за ову календарску годину одржана и последња седница Скупштине општине Обреновац. На седници Скупштине, одборници су усвојили буџет за наредну годину, а председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић искористио је прилику и подсетио на важне инфраструктурне пројекте који су завршени ове године, али и на оне који су започети, као и на пројекте који су значајни за општину, а чији се почетак реализације планира у наредној години.

Станојевић је детаљно говорио о изградњи канализационе и водоводне, топловодне и гасоводне мреже на територији општине Обреновац, као и о изградњи путне инфраструктуре.

Он је овом приликом подсетио и на неке од пројеката који се тичу изградње и реконструкције важних објеката који су од користи грађанима.

Усвојен буџет за наредну годину, Станојевић је окарактерисао као развојни и нагласио да ће такав буџет отворити могућности даљег унапређења и развоја општине.

Из буџета за наредну годину, биће издвојена средства за изградњу и реконструкцију важних објеката који ће умногоме променити изглед општине , али и динамику свакодневног живота Обреновчана.

У наредној години према речима Станојевића, биће започета изградња атлетског стадиона, али и аква парка, као и реконструкција затворених базена.

Такође, за наредну годину планирано је отварање дијагностичког центра, као и почетак радова на изградњи нове пијаце и изградњи и реконструкцији вртића.