У месној заједници Кртинска ради се на реконструкцији Гробљанске улице. Радове на овој саобраћајници обишао је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима.

Радници Јавног предузећа за изградњу Обреновца и Јавног предзећа ”Београд пут” наглашавају да временски услови погодоју обављању радова на изградњи путне инфраструктуре.

– Најпре су асфалтиране улице Дорћолска и Вишњица, а сада се ради на пресвлачењу комплетне асфалтне површине Гробљанске улице. Реконструкција улице ради се у дужини од око 3 километара – рекао је председник Савета месне заједнице Кртинска Бранко Јевтић и овом приликом захвалио руководству Градске општине Обреновац и града Београда који су, како истиче, увидели потребу реконструкције путне инфраструктуре у овом делу општине Обреновац.

Горан Ћирић из Јавног предузећа за изградњу Обреновца посетио је грађевинске радове у месној заједници Кртинска и нагласио, да ће се наставити са радовима на машинском пресвлачењу оштећених путних деоница на подручју градске општине Обреновац.

– Користимо сваки тренутак да приведемо крају радове које смо планирали у текућој години. Мрежа некатегорисаних путева дуга је око 1.500 километара, а заједно са мрежом општинских и државних поутева, она износи око 2.000 километара. За следећу годину, планирано је да се поправи деоница према Ратарима – истакао је Ћирић.