Чланови Удружења ”Круна од нота” синоћ су наступили у позоришној сали Спортско-културног центра ”Обреновац”. Представу ”Има нешто и до Баба Мразице” извели су чланови хора и глумачке трупе.

– Овај хор чине деца узраста од 6 до 16 година, а оно чиме могу да се похвалим јесте, да наши певачи у већини случајева наставе да се баве певањем, уз моју сугестију уписују одсек соло певања у музичким школама – рекла је председница Удружења ”Круна од нота” Маја Обрадовић

Позоришну трупу чини 24 деце, а овога пута мали глумци нсатупили су у представи пуној смеха.

–Ово је нјмлађа група у Удружењу ”Круна од нота и обухвата узраст од 7 до 10 година, а рад са њима је, у неку руку, најлепши и најслађи, јер су они врло спонтани, весели, ведри и пуни идеја – навела је Даниела Срећковић из Удружења ”Круна од нота”.

Она је истакла да се на припреми новогодишње представе ”Има нешто и до Баба Мразице” радило од октобра текуће године.

На свечаној академији поводом обележевања дана општине Обреновац ове године, наступила је група деце из удружења ”Круна од нота”, оркестар који се публици представио на Орфовом инстументаријуму, који је донација Градске општине Обреновац овом удружењу.

– Овом приликом хтела бих још једном да се захвалим тадашњем председнику општине Обреновац , а сада градском менаџеру господину Мирославу Чучковићу, као и господину Зорану Ћорломановићу, председнику Комисије за културу који су помогли да сви ти инструменти буду увезени из Америке и да се чују у Дому културе, на одушевљење свих – рекла је Обрадовић.

Удружење ”Круна од нота” наступиће 26. децембра у Вртићу ”Зека” и  1. јануара 2023. године на манифестацији Обреновац-град отовреног срца.