Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остари потрошачи из Улице Војводе Мишића у Обреновцу, Брђанског краја у Мислођину и Доњег краја у Грабовцу.

Струју данас од 9.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из улица Четвртог априла, Ђачког батаљона, Девет Југовића, Кожарске, Мајданске, Омладинске, Посавских Норвежана, Момчила Мује Калајџића, Филиповића краја и насеља Потића воће у Обреновцу.

У среду, 7. децембра без струје ће од 8.00 до 15.00 часова остати Николића крај, насеље Вис, Селинска, Моштаничка и Улица Палих бораца у Малој Моштаници.

У среду је од 9.00 до 11.00 часова предвиђено искључење струје у улицама Кнеза Михаила 4, Милоша Обреновића 133 и 139, Војводе Мишића и Вука Караџића у Обреновцу.

Без струје ће у среду, 7. децембра, од 11.00 до 13.00 часова остати становници Улице Краља Александра Првог, Љубе Ненадовића, Милоша Обреновића, Узун Миркове, Војводе Мишића и насеља Вашариште у Обреновцу.

У четвртак, 8. децембра без струје ће остати потрошачи из улица Аце Спасића, Аце Тешића, Баричких бораца, Јанка Тешића, Језерске, у Баричу, насеља Јовановац, Парлози и Ивојевац у Дражевцу, комплетних подручја Јасенка и Мислођина.