У новој згради библиотеке ”Влада Аксентијевић” најмлађи суграђани имали су прилику да погледају представу ”Чаробна шаргарепа”. Мађионичар и најуспешнији илузиониста у Србији Игор Трифунов овом приликом забавио је малишане и њихове родитеље.

Трифунов је током наступа успевао да измами осмехе на лицима малишана, који су са пажњом посматрали извођење мађионичарских трикова.

– У сваком детету пробудимо оно што је дечије, оно што је близу машти, некој бајковитости. Мађионичари имају мисију да подсете човека, како је све могуће – рекао је Трифунов.

Из библиотеке поручују, да ће се и у будућем периоду организовати слични програми, те да ће деца и програми за децу бити у првом плану.

– Библиотека ”Влада Аксентијевић” труди се да изађе у сусрет, првенствено најмлађим корисницима. Представа интерактивног карактера у извођењу Игора Трифунова и Марка Марковића, заиста је забавила нашу децу, а то је оно што је најбитиније. Наиме, децембар је месец празника, радовања и осмеха, па не постоји бољи начин, него да се у овај месец крене са једном оваквом представом и пуном библиотеком осмеха. Пресрећни смо што смо успели да насмејемо велики број деце и да се велики број деце обрадује. Библиотека јесте кућа најмлађих у коју они могу увек доћи и сјајно се забавити – навео је директор Библиотеке ”Влада Аксентијевић” Вукашин Љуштина.

Деца су уживала гледајући мађионичарске трикове, а будући да је представа интерактивна, малишани су се овом приликом посебно забавили.