У Улици Милоша Обреновића засађено је нових 35 садница јавора. Акција садње спроведена је у сарадњи са Министарством заштите животне средине које је финансирало овај пројекат. Надлежне службе Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” и Јавног комуналног предузећа Зеленило-Београд засадили су нови дрворед. Акцији садње присуствовали су представници општине Обреновац и градски менаџер Мирослав Чучковић.

Директор Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине Светозар Андрић нагласио је, да је у току јесења садња на територији целог града.

– На местима на којима је морало да дође до сече стабала, то је урађено, на тим местима посадићемо нова стабла. У наредном периоду засадићемо дрворед у насељу Гај и Рвати – рекао је Андрић.

Директор Јавног комуналног предузећа Милан Марошанин овом приликом истакао је, да су грађани иницирали садњу нових стабала у главној улици.

– Све технолошке мере су примењене, а уз редовно заливање и орезивање, главна улица постаће као некада што је била. Чекамо пролеће да процвета и олиста јавор, па да поново имамо лепу улицу – рекао је Марошанин и нагласио да су нова стабла засађена на једној страни улице, а да на другој страни није било могућности засадити нови дрворед, због постојећих топловодних, водоводних и других инсталација.