У спортској хали Спортско-културног центра ”Обреновац” одиграна је утакмица 10. кола Прве лиге Београд између рукометних клубова ”Раднички” из Обреновца и Спортски центар Вождовац 2012.

Рукометни клуб ”Раднички”  победио је резултатом 35 према 31 и на тај начин осигурали су прво место на табели, а последње коло у овом делу сезоне, Обреновчани играју следеће недеље у Лазаревцу.

Председник Комисије за спорт општине Обреновац Милош Станковић, похвалио је игру екипе ”Раднички” и истакао добру сарадњу са овим клубом.

– Велики број дечака и девојчица је у обе секције клуба и то је нешто што је подигло ниво квалитета рукомета у Обреновцу. Клуб броји око 300 чланова, што показује да је рукомет у Обреновцу постао популарнији – рекао је Станковић и овом приликом навео да је рукометни клуб ”Раднички” подржан кроз све програме Градске општине Обреновац.

Тренер рукометног клуба ”Раднички” Срђан Контић након победе на домаћем терену нагласио је, да су у протеклом периоду чланови клуба припремани за утакмице, исправљени су недостаци, а како каже, верује да ће у наредним утакмицама бити још успеха.