Џудисти клуба ”Обреновац” узели су чешће на међународном турниру у Скопљу, одржаном 6. новембра и са овог такмичења понели три златне, две сребрне и две бронзане медаље.

Према речима председника џудо клуба ”Обреновац”  Бранка Живковића чланови клуба, учесници такмичења, остварили су одличне резултате.

– На турниру је учествовало 9 земаља и преко 350 такмичара, ми смо имали 7 представника и освојили смо 7 медаља. Такође, ја сам као национални судија позван да судим на овом такмичењу, а ово је већ други пут да судим ван граница Србије – навео је Живковић.

Учесници су овом приликом истакли да је конкуренција била изузетно јака, те да није било једноставно постићи овакве резултате, а тренери и председник клуба исказали су задовољство постигнутим успехом.

Председник Комисије за спорт општине Обреновац Милош Станковић џудистима је честитао за постигнуте успехе на турниру у Скопљу.

– Важно је истаћи да млађе селекције џудо клуба ”Обреновац” тренирају већ годинама и за то време постижу добре резултате, а надам се да ће до краја ове сезоне имати још неку медаљу, поред ових седам које су донели са интернационалног такмичења и да ће на тај начин успешно завршити ову календарску годину – рекао је Станковић.

Из џудо клуба ”Обреновац” наглашавају да је клуб отворен за пријем нових чланова.

– Упис је отворен сваког радног дана од 19.30 сати на адреси наших просторија, у Улици Вука Караџића број 37. Позивам све малишане да дођу, да се друже са нама и да заједно правимо добре резултате – поручио је Живковић.