Вече боемских песама одржано је у новој згради библиотеке ”Влада Аксентијевић”. Публика је имала прилику да ужива у стиховима Душка Трифуновића, Диса, Јесењина, Мајаковског и других. Догађају су присуствовали председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић и председник Комисије за културу Зоран Ћорломановић.

Овога пута обреновачкој публици представили су се Огњен Дрењанин, Анастасија Кнежевић, Стефан Миливојевић и Александар Ђорђевић.

Боемско вече организовано је у сарадњи са Градском општином Обреновац и Комсијом за културу.

– Након боемске вечери изведене у дворишту бање, када је публика заиста сјајно одреаговала, боемске вечери настављају свој живот. Недавно гостовали смо у Пљевљима, а данас смо овде, пред обреновачком публиком и верујем да ћемо баш овај програм изводити и у будућности – навео је Огњен Дрењанин, глумац Обреновачког позоришта.

Нова зграда библиотеке пружа широке могућности за извођење најразноврснијих програма.

– Заита сјајно вече где су Обреновчани поред поезије имали прилику да чују кафанске песме, све оне песме које чујемо у кафанама онда када нам је најлепше, али и када смо тужни – рекао је директор библиотеке ”Влада Аксентијевић” Вукашин Љуштина.