Учешћем у мини кајак лиги Београда, најмлађи кајакаши Кајак кану клуба ”Забрежје”, освојили су 9 пехара. Успех најмлађих кајакаша и кануиста прослављен је у просторијама клуба доделом пехара и захвалница.

Протекла сезона за кајакаше ККК ”Забрежје” била је изузетно успешна.

–  Пехаре је заслужило 9 такмичара, што до сада није био случај. Наиме, добрим радом дошли смо до ових резултата. У најмлађим категоријама на такмичењу смо се истакли као најбољи клуб међу београдским клубовима, односно освојили смо 4 место на првенству Србије у мини кајак лиги – навео је предсеник ККК ”Забрежје” Драгослав Обадић.

Овом приликом додељене су и захвалнице свим младим такмичарима, који су ове године научили да веслају.

– Ове године око 50 дечака и девојчица опробало се у веслању, неки од њих су се задржали у клубу, углавном сви који су се задржали и којима се свидео кајак, данас ће добити захвланице и дипломе – рекао је Обадић.

Рад ККК ”Забрежје” подржан је и од стране Градске општине Обреновац и то кроз донације у виду чамаца и друге неопходне опреме.

– Сјајни резултати Милошевића, Бојанића и Дубајића долазе у први план. У претходном периоду смо, можда више него икада раније, успели да обезбедимо потребну опрему, од професионалних чамаца па до остале опреме која је неопходна како за тренажне, тако и за такмичарске активности – нагласио је председник Комисије за спорт општине Обреновац Милош Станковић.