Џудо и самбо клуб “Хаџиме” је један од најмлађих спортских клубова у Обреновцу а за годину ипо дана колико постоје остварују врхунске резултате.Милан Марковић освајач је бронзане медаље на првенству Европе у самбоу које је пре неколико дана одржано у Новом саду. Оно што га очекује за месец дана је Светско првенство у Јерменији. Џудо и самбо клуб “Хаџиме” тренутно окупља око 50 деце различите старости.

Милош Станковић, члан Већа Градске општине Обреновац је нагласио да чланови Џудо клуба ”Хаџиме” постижу запажене резултате.

– Они постижу запажене резултате и већ су имали четири државна првака који су учествовали у првенству у Новом Саду. С обзиром да су млад клуб ово је врхунски резултат за тако кратак период и мислим да ће то деци дати додатни подстрек за њихове будуће резултате – рекао је Станковић.

Он је за следећу годину најавио помоћ за Џудо клуб ”Хаџиме” кроз програм ”Еко динар”.

– Надам се да ће чланови клуба имати додатно побољшање услова за тренинг, видимо да су добили и нове струњаче и сада им остаје да се додатно боре и раде за побољшање тренажног процеса – поручио је Станковић.