Након четворогодишње паузе, фудбалски клуб ”Скела” поново има омладинску селекцију. Формирана је школа фудбала, а за председника клуба изабран је Милош Драгојловић, који је позвао децу из Скеле и околних месних заједница да се придруже овом фудбалском клубу.

Драгојловић је нагласио, да ће се у наредном периоду интензивно радити са децом, члановима клуба, јер како каже то су деца која немају искуство играња на фудбалском терену.

– Имамо око 40 чланова, што је за средину, као што је Скела, изузетно велики број. Оформили смо две категорије, пионире и петлиће – навео је Драгојловић.

Школа фудбала у Скели обновљена је уз велико залагање поједниних мештана, али и уз подршку локалне самоуправе.

– Рад ентузијаста из Скеле показује да се трудом може обновити нека школа и после пар година паузе. Све ово биће добро за дечаке из Скеле и околних насеља, јер ће имати прилику да оформе једну озбиљну такмичарску екипу, али и да проводе време са својим душтвом на спортским теренима, а не код куће поред телефона – рекао је члан Већа општине Обреновац Милош Станковић и нагласио да ће чланови ФК ”Скела” имати прилику, да се бесплатно баве спортом кроз програм Еко динар.