Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић посетио је теквондо клуб “Грмеч” који данас прославља 12 година од оснивања. Овај клуб изнедрио је велики број шампиона како на државним, тако и на међународним такмичењима.

Милош Станковић, члан Већа Градске општине Обреновац је изјавио да први обреновачки теквондо клуб броји преко 120 чланова.

-Оно што је важно је да наш клуб који данас прославља 12. година има преко 120 чланова у неколико огранака. Посебно сам поносан што смо ове године организовали први велики турнир отвореног типа који је окупио преко 450 учесника. Надамо се да у наредним годинама то постане традиција – истакао је Станковић.

-Морам да констатујем да је теквондо специфичан спорт са софистицираном опремом и такмичења су доста скупља и тежа за организацију. Ми смо се трудили у протеклом периоду да овом клубу обезбедимо опрему и сва неопходна средства – рекао је Станковић.

Лука Трнинић, председник Теквондо клуба ”Грмеч” је изјавио да је било доста потешкоћа да се теквондо подигне на садашњи ниво у Обреновцу.

Трнинић је нагласио да су чланови његовог клуба освојили многобројна одличја на европским и светским првенствима.