У току су радови на реализацији пројекта ”Асфалт до сваке куће”. Представници Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца обишли су грађевинске радове у месној заједници Дрен. Ове недеље, нове путеве добили су и мештани месних заједница Вукићевица и Орашац.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић истакао је, да општина Обреновац изградњом путне инфраструктуре широм општине, утиче на равномеран развој свих месних заједница.

– У наредном периоду, такође радићемо на изградњи путне инфраструктуре, а циљ је да асфалтом дођемо до сваке куће на територији општине Обреновац – навео је Станојевић.

Горан Ћирић из Јавног предузећа за изградњу Обреновца нагласио је, да се са радовима на путевима у Орашцу, завршавају грађевински радови на простору који се протеже дуж пута за Бањане.

Члан Савета месне заједнице Орашац Миломир Лукић, овом приликом истакао је значај изградње пута у Влајковића крају у месној заједници Дрен и нагласио да ће након радова на изградњи путне инфраструктуре у овом делу општине Обреновац,  месне заједнице Дрен и Орашац бити боље међусобно повезане.

У Вукићевици су завршени радови на асфалтирању пута од Горњег краја до школе у овом селу, од Улице Угљеше Богуновића до Улице Драгоша Калајића.

Председник Савета месне заједнице Вукићевица Александар Арсеновић истакао је да је пут на коме се обављају радови важан, јер је то саобраћајница којом родитељи свакодневно одвозе децу у школу.