Студентима са територије општине Обреновац у Спортско-културном центру ”Обреновац”, данас је уручен други део студентских награда. Редовни студенти основних и мастер студија акредитованих факултета и високих школа имали су право учешћа на расписаном конкурсу. Градска општина Обреновац, као и претходних година и ове године определила је новчане награде за 50 најбољих студената, a новчана средства студентима су уручена у две једнаке рате.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић нагласио је да су најбољи студенти, који су конкурисали за студентске награде, остварили право на новчана средства у износу од 72.000 динара.

– Награде за студенте, само су један од показатеља, како општина Обреновац помаже младима. Ове награде, студенти ће моћи да искористе за личне потребе, онако како они желе – рекао је Станојевић.

Он је овом приликом подсетио да је један број студената, који су одбијени на расписаном јавном конкурсу за остваривање права на новчане награде, имали прилику да ове године бесплатно летују на грчком острву Закинтос.