Пројекат ”Асфалт до сваке куће” који спроводи Градска општина Обреновац и Јавно предузеће за изградњу  наставља се широм општине Обреновац. Ове недеље асфалтирани су путни правци у месним заједницама Грабовац, Скела и Ратари.

Славко Берић, директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца је изјавио да се завршава трећа фаза овог пројекта.

– Ове недеље се завршава трећа фаза пројекта ”Асфалт до сваке куће” у месним заједницама Ратари и Скела, а тренутно се налазимо у месној заједници Грабовац. Овде је до сада урађено 12 путних праваца. Сада у овом циклусу ће се урадити још четири, а то су пут ка Нешићима и Неговановићима – рекао је Берић.

Берић је нагласио да ће се план асфалтирања некатегорисаних путева у месној заједници Грабовац у потпуности реализовати и најавио следећу фазу овог пројекта.

– Након радова у Грабовцу машине се селе у месне заједнице Дрен, Орашац и Вукићевицу, а након тога ће стручне службе Јавног предузећа за изградњу утврдити степен реализације овог уговора. Наставиће се и у четвртој фази оно што је речено да ће се урадити и сигурно се иде асфалтом до сваке куће – поручио је Берић.

Марко Јовановић, члан Савета месне заједнице Скела је рекао да је отпочела реконструкција улице Живка Марковића и додао да се у овој месној заједници изводе радови на насипању атарских путева.