Данас је Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац заједно са својим сарадницима и представницима Јавног комуналног предузећа Обреновац обишао кориснике бањског купатила.

Борис Богдановски, руководилац бањског купатила је на почетку иразио захвалност представницима Градске општине Обреновац на данашњој посети.

– Јако нам је драго и изузетно смо поносни што нас је посетио председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић, који је имао прилику да разговара са нашим свакодневним купачима, чује њихове утиске и похвале на наш рад – рекао је Богдановски.

– Што се тиче сезоне бањског купатила, морам да нагласим да дневно имамо преко 150 купача, што је велики број. Ова летња сезона је изузетно попуњена, да смо вратили нашим суграђанима бањско купатило и имамо добру сарадњу са представницима свих јавних предузећа. Такође, веома нам је драго што нашу бању посећују и људи из свих крајева Београда, као и гости из иностранства – истакао је Богдановски и детаљније објаснио сам рад бањског купатила.

– Летња сезона траје до краја августа и термини купања су од 9 сати ујутру до 18 часова. Тренутна цена карте је 490 динара, а право попуста имају пензионери који примају пензију испод 30.000 динара, незапослене особе са територије општине Обреновац, инвалиди и ратни војни инвалиди, како би остварили попуст довољно је да приложе документ као доказ да спадају у набројене категорије. Укупан број када у нашем бањском купатилу износи 29, од чега су две каде прилагођене особама са инвалидитетом – изјавио је Богдановски.