Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац данас је заједно са учесницима летњих радионица, које спроводи Канцеларија за младе посетио етно село у месној заједници Скела.

Станојевић је на почетку изразио своје задовољство овим програмима и поручио да млади учествовањем на летњим радионицама могу да науче много корисних ствари.

– Данас наши најмлађи суграђани имају могућност да своје слободно време проводе у етно селу у Скели. На једном оваквом заиста лепом месту могу да науче више ствари, о томе како је некада изгледао живот на селу, а упоредо са тим и да науче како се склапа и један новинарски прилог – рекао је Станојевић.

– Можда ће се неко од њих пронаћи у новинарству, неко у колекционарству, али ово је могућност да изађу из града и у здравој средини да проведу своје слободно време и да на практичан начин науче оно што ће их интересовати у животу – казао је Станојевић и напоменуо важност оваквих програма.

– Реализацијом ових програма ми смо посвећени нашим најмлађима, како би слободно време, између две школске године провели на што испуњенији начин. У наредном периоду ми ћемо такође бити посвећени сваком детету и младој особи којa желе да проведе своје време на овакав начин – истакао је Станојевић.