У току је свеобухватна акција чишћења и прања градског трга. Јутрос је раднике Јавног комуналног предузећа обишао и Мирослав Чучковић, менаџер града Београда заједно са представницима Градске општине Обреновац.

Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац је на почетку похвалио раднике Јавног комуналног предузећа и изразио своје задовољство због ове акције.

– Захваљујући радницима ЈКП-а градски трг од јутрос поново сија. Заједно са директором Марошанином договорили смо се да у наредном периоду чешће умивамо трг, како би овај репрезентативни део наше општине био у што бољем стању, нарочито у овим летњим месецима када имамо делегације и госте из иностранства – рекао је Станојевић.

Милан Марошанин, директор Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” је изјавио да је одлучено да се поред редовних активности које спроводи Јавно комунално предузеће, сваког месеца врши детаљно прање и чишћење градског трга.

– Оно што је битно у овом тренутку је да користимо техничку воду за све наше активности из бунара. У наредном периоду планирамо да урадимо и заливни систем на тргу – поручио је Марошанин и додао да је сваког јутра на пословима чишћења и уређења ангажовано 35 радника овог предузећа.