У оквиру пројекта ”Пут до сваке куће” који спроводи Градска општина Обреновац, асфалтирани су путеви у месним заједницама Љубинић и Мала Моштаница, а до краја недеље машине се селе и у месну заједницу Ушће.

Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац је истакао да су радови на путној инфраструктури у општини Обреновац у пуном јеку.

– Ови радови имају за циљ да остваримо подједнак развој свих делова наше општине. Оно што је важно у Малој Моштаници је проширење улице Светог Саве, за коју ћемо након проширења поднети и иницијативу за измену аутобуске линије, како би тај крај Мале Моштанице покрили аутобуским превозом – рекао је Станојевић и додао да уколко се ова иницијатива реализује, једно од аутобуских стајалишта би било код основне школе у Малој Моштаници.

Иван Лазаревић, председник Савета месне заједнице Мала Моштаница је изјавио да се нови асфалт поставља на укупно седам планираних локација.

– Оно што је битно је да се ради улица Дубоко, односно читаво насеље које има преко 50 домаћинстава. Такође, радови се изводе и у улици Вис и Балканској – поручио је Лазаревић.

Игор Илић, члан Савета месне заједнице Љубинић се захвалио Градској општини Обреновац и истакао важност новог пута за мештане ове месне заједнице.