Пројекат ”Пут до сваке куће” реализује се у свим деловима градске општине Обреновац. Наиме, за реализацију овог пројекта, односно за асфалтирање некатегорисаних путева у свим месним заједницама општине Обреновац, ове године као и претходних из буџета градске општине, издвојена су значајна финансијска средства. Ове недеље, асфалтирани су путеви у месним заједницама Трстеница, Пироман и Пољане.

Извођач радова је Јавно предузеће за изградњу Обреновца, а како истичу из овог предузећа до краја године, како временски услови буду дозвољавали, обавиће се радови на великом броју некатегорисаних путних праваца.

Новоасфалтирани пут у Пољанама од велике је важности, будући да улица Протине воденице повезује ову месну заједницу са још две суседне.

– Ове недеље и грађани месне заједнице Пироман могли су да виде грађевинске машине у свом селу. Наиме сходно плану Јавног предузећа за изградњу општине Обреновац, као и плану Савета месне заједнице, радови су извођени на путу за Велико Поље – навео је Горан Ћирић из Јавног предузећа за изградњу Обреновца.

Ове недеље, асфалтиран је и један важан пут за све мештане месне заједнице Трстеница.

– Тренутни временски услови дозвољавају да грађевинска оператива ради у пуном капацитету, тако да смо ове недеље обављали радове и у месној заједници Трстеница – навео је Ћирић.

Радови на изградњи некатегорисаних путева наставиће се у месним заједницама Љубинић, Мала Моштаница и Ушће.