Ученицима основних и средњих школа, који су проглашени за ђаке генерације, Јавно предузеће Спортско-културни центар ”Обреновац”, поклонило је сезонске пропуснице за отворене базене. Награђеним основцима и средњошколцима, пропуснице су доделили представници Градске општине Обреновац и Кaнцеларије за младе и представници Јавног предузећа Спортско-културни центар ”Обреновац”.

Ове године, 13 ученика основних и средњих обреновачких школа добило је сезонске пропуснице за отворене базене.

– Спортско-културни центар ”Обреновац” у свом раду, као приоритет увек је издвајао децу, а овом приликом одлучили смо да пропуснице за отворене базене доделимо најбољим ученицима. Сезонске пропуснице моћи ће да користе у свим терминима рада базена – рекла је Жаклина Врана из Јавног предузећа Спортско-културни центар ”Обреновац”.

Градска општина Обреновац и ове године, као и претходних, у више наврата подржала је успех најбољих ученика обреновачких основних и средњих школа.

– Канцеларија за младе општине Обреновац и Градска општина Обреновац подржава ученике кроз програме Еко кампова, када они одлазе на најлепше планине Србије, такође кроз програм Еко спорт могу се бесплатно бавити различитим спортовима. Најбоље ђаке увек награђујемо, као и најбоље студенте и то бесплатним летовањем – навео је Урош Мирићић испред Канцеларије за младе општине Обреновац.