У месној заједници Бровић организован је турнир у малом фудбалу ”Бровић Арена”. Ове године ово такмичење окупило је 16 екипа.

Идеју за овај турнир покренули су млади, а главни организатор је Стефана Стефановић, која радо посећује Бровић.

– Циљ овог турнира је пре свега дружење. Обезбедили смо и одличне новчане награде за наше такмичаре, а у односу на прошлу годину пријавио се већи број такмичарских екипа. Велики одзив такмичара показује интересовање младих за овај догађај, жељу да узму учешће на оваквом спортском турниру – навела је Стефановић.

Организацију турнира помогла је Градска општина Обреновац у сарадњи са Саветом месне заједнице Бровић.

– Ове године бележимо рекордан број публике. Месна заједница, као и Комисија за спорт општине Обреновац били су на располагању организаторима турнира – рекао је председник Савета месне заједнице Бровић Ђорђе Матић.

Члан Већа општине Обреновац Милош Станковић нагласио је значај уједначеног развоја спорта у сеоским и градским срединама.

– Ово вече је показатељ, да је могуће направити квалитетан турнир и у сеоским месним заједницама уз велико интересовање младих. Трудићемо се да и у другим сеоским месним заједницама организујемо и подржимо овакве спорстке догађаје – рекао је Станковић.

За најбоље пласиране такмичарске екипе, обезбеђени су пехари и вредне награде.