На територији месне зајендице Барич, у Устаничкој улици у току су радови на асфалтирању. Данас су грађевинске радове у овом делу општине обишли представници Градске општине Обреновац.

Горан Ћирић из Јавног предузећа за изградњу Обреновца навео је, да ће се током летње сезоне, док временски услови буду то дозвољавали, непрекидно радити на асфалтирању некатегорисаних путева широм градске општине.

– Устаничка улица била је у веома лошем стању, пре свега због активног клизишта. Коловоз је толико био оштећен, да је било немогуће успоставити безбедан саобраћај, те смо из тог разлога ову деоницу пута пресвукли новим асфалтом – рекао је Ћирић.

Заменик председника Градске општине Обреновац  Милош Станојевић поручио је, да ће постављањем асфалта у Устаничкој улици у Баричу, бити решен велики проблем, те да ће безбедност саобраћаја у овом делу општине бити подигнута на виши ниво.

– Устаничка улица једна је од најлошијих на подручју месне заједнице Барич. На иницијативу наших суграђана и Савета месне заједнице Барич, почели смо са радовима – навео је Станојевић и додао да је поред ове улице у овом делу месне заједнице Барич, асфалтирано још 5 путних праваца.

Он је овом приликом подсетио, да се у протеклом периоду радило на изградњи путева у месним заједницама Конатице, Дражевац, Мислођин, а како каже, и даље се ради на изградњи некатегорисаних путева широм општине Обреновац.