У месној заједници Мислођин у току су радови на асфалтирању три улице. Наиме, радови се обављају на путу за Слатине, насељу Бачевица, Језерском путу, а у плану су и радови у Гвозденовића крају. Данас су грађевинске радове обишли представници Градске општине Обреновац.

Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић овом приликом нагласио је, да ће се радови на изградњи путне инфраструктуре обављати, без обзира на високе летње температуре ваздуха.

–Овог лета, радићемо све оно што су Савети месних заједница општине Обреновац ставили у свој план. Након радова у Мислођину, грађевинске машине преселићемо на територију месне заједнице Барич, а након тога и дуж целе општине Обреновац – рекао је Манојловић.

Одборник Скупштине општине Обреновац Милоје Митровић овом приликом нагласио је да ће се накнадно урадити и део пута којим ће се путеви за Слатине и Филиповиће међусобно спојити, а који тренутно није могуће асфалтирати због, како каже, нерешених имовинско-правних односа.

– Замолио бих мештане месне заједнице Мислођин, да за улице у приватном власништву реше имовинско-правне односе, како бисмо имали услове да асфалтирамо све преостале улице у овом делу општине Обреновац – поручио је Митровић.