У току је реализација пројекта ”Пут до сваке куће”. Радови на изградњи путне инфраструктуре обављају се на територији месне заједнице Дражевац у Стевановића крају. Представници Јавног предузећа за изградњу општине Обреновац, данас су обишли грађевинске радове у овом делу Дражевца.

У овом делу општине Обреновац до сада су изграђени путеви у Веверичјем крају, Лазаревића крају, као и на путу за Вранић ка Пакчићу, на Баљевачком брду, Југовића крају, Дубравама и Ивојевцу.

Директор Јавног предузећа за изградњу општине Обреновац Славко Берић најавио је наставак грађевинских радова на подручју општине Обреновац, све док се не изгради асфалт до сваке куће.

– Након ових радова, обавиће се асфалтирање у Јасенку и Мислођину. Радове ћемо изводити док не дођемо асфалтом до сваке куће, јер је то важно за све грађане наше општине. Путарски радови ће се изводити током целе 2022. године, а нећемо престати са радовима све док не будемо испунили све захтеве наших суграђана – навео је Берић.

Заменик председника Савета месне заједнице Дражевац Слободан Станковић навео је, да је у зимским условима посебно било тешко долазити до кућа које се налазе у Стевановића крају у Дражевцу, међутим поствљањем асфалта у овом делу месне зјаеднице, биће умногоме олакшан свакодневни живот мештана.