Нови Zip line у Авантура парку у излетишту Забран на располагању је свим посетиоцима. Ова спортско-рекреативна атракција свечано је представљена у недељу, 12.јуна у присуству представника Градске општине Обреновац  и грађана.

Директор Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине Светозар Андрић нагласио је, да су за реализацију овог пројекта издвојена значајна финансијска средства.

– Велико нам је задовољставо што данас, на дан општинске славе, празник Тројице, можемо отворити нову атракцију. Авантура парк у Забрану добио је коначно свој прави изглед. Иначе, ова инвестиција вредна је 10 милиона динара са пдв-ом, а средства за реализацију обезбедили су Град Београд и општина Обреновац – навео је Андрић.

Све садржаје у Авантура парку у Забрану посетиоци ће моћи да користе потпуно бесплатно.

Члан Већа општине Обреновац Алекса Ивошевић овом приликом позвао је све грађане Обреновца да посете Забран и уживају у најразноврснијим садржајима.

Авантура парк биће отворен сваког радног дана од 9.00 до 19.00 сати, осим понедељком, међутим у понедељак, 13. јуна Авантура парк биће отворен за посетиоце.