У оквиру пројекта ”Пут до сваке куће” у месној заједници Конатице изводе се грађевински радови на асфалтирању атарских путева. Данас су радове обишли представници Градске општине Обреновац.

Заменик председника Градске општине Обреновац Милош Станојевић нагласио је значај ове путне деонице за становнике наудаљенијег места у месној заједници Конатице.

– Настављамо асфалтирање улица, како бисмо асфалтом стигли до сваке куће и на тај начин реализовали наш програм. Након асфалтирања на територији месне зјаеднице Конатице, наставићемо радове и у другим сеоским месним заједницама, да бисмо задовољили основне потребе грађана – навео је Станојевић.

Одборник Скупштине општине Обреновац Марко Бабић нагласио је, да ће након добијања новог асфалта, месна зјаендица Конатице ући у комунални систем, те да ће се на простору ове месне заједнице већ наредне недеље почети са одношењем комуналног отпада.

–Захвалио бих председнику Градске општине Обреновац Мирославу Чучковићу и његовим сарадницима на доброј сарадњи са Саветом месне заједнице Конатице – рекао је Бабић.