У оквиру пројекта ”Пут до сваке куће” обављају  се грађевински радови на изградњи путне инфраструктуре у месној заједници Дражевац. У току су радови на асфалтирању пута у Веверичком крају у Дражевцу. Данас су радове обишли представници општине Обреновац.

Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић овом приликом је, за предстојећу летњу сезону,  најавио непрекидне радове на изградњи некатегорисаних путева широм општине Обреновац.

– Општина Обреновац и Јавно предузеће ”Београд пут” интензивно раде на сређивању путне инфраструктуре на територији општине Обреновац. Након асфалтирања у месној заједници Дражевац, машине ће почети са радом у Иверићу, где ће се радити реконструкција улице у дужини од 1.000 метара, а по завршетку ових радова машине селимо у месну заједницу Кртинска, где ће се обавити комплетна реконструкција Вишњичке улице – рекао је Манојловић.

Председник Савета месне заједнице Дражевац Драган Ђорђевић истакао је, да ће се током лета обавити сви планирани радови на изградњи и реконструкцији путне инфраструктуре, како би грађани имали бољи приступ својим домаћинстава.

– Током асфалтирања, улице ће бити затворене за  саобраћај, а возила ће бити преусмерена на алтернативне правце. Затварање улица за саобраћај неће трајати дуго, радови ће бити брзо завршени – поручио је Ђорђевић.