Удружење бораца и ратних војних инвалида  у сарадњи са Градском општином Обреновац организовали су меморијални турнир ”Српски ратник”.  На каналу код Линцуре ове године, поред такмичења у пецању, учесници су уживали у природном окружењу и дружењу.

Председник Удружења бораца и ратних војних инвалида Влада Стакић нагласио је, да се турнир организује већ седму годину заредом, те да се поред такмичења у пецању, на овом већ традиционалном турниру, учесници увек лепо забаве.

– Идеја је да заједно са другим удружењима изађемо у природу, да се дружимо и афирмишемо спортско-рекреативне активности и на тај начин промовишемо ово место, као и рад удружења – навео је Стакић.

Члан Већа општине Обреновац Милош Станковић нагласио је, да је веома важно омогућити овакве активности члановима удружења бораца и ратних војних инвалида, као захвалност за сва залагања у прошлости.

– Задовољни смо, што смо успели у нашем крају да пронађемо идеално место за одржавање турнира. Ове године, представници општине Обреновац посетили су овај турнир, али овога пута не као такмичари, већ смо дошли са идејом да поразговарамо са грађанима и представницима удружења, о активностима који их очекују у наредном периоду – рекао је Станковић.

Победник такмичења Николић Марко захвалио је организатору на позиву и додао, да су поред жеље за победом мотиви за учешће на овом такмичењу, пре свега дружење и добра забава.