Дом здравља Обреновац богатији је за два нова возила. Ново санитетско и комби возило донирало је Министарство здравља и Влада Републике Србије. Представници Градске општине Обреновац данас су посетили Дом здравља Обреновац.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић нагласио је, да Дом здравља Обреновац располаже са 18 возила хитне помоћи, што је како каже тренутни максимум у техничком смислу.

– Улагање у здравље грађана Обреновца стални је посао, а ово је један од сегмената улагања у здравствени систем – навео је Чучковић и додао да је један број лекара из Дома здравља Обреновац на специјализацији ургентне медицине, што ће сигурно, унапредити рад ове установе.

Директор Дома здравља Обреновац Обрад Исаиловић овом приликом, захвалио је на донацији Влади Републике Србије и Министарству здравља.

– Веома сам задовољан што Влада Републике Србије, надлежно Министарство и председник Републике Србије препознају проблеме са којима се ми сусрећемо и што су благовремено одреаговали на ситуацију која нас је задесила појавом пандемије Covid-19. Ми смо заиста имали великих потреба за превозом пацијената, направили смо пар стотина хиљада километара у протекле 2 године, превозећи пацијенте оболеле од ковида, али и остале пацијенте –истакао је Исаиловић.